• Új

Virde Aloe Vera spray 50ml

Hidratáló, nyugtató és frissítő hatású. A bőrirritációra nyugtató hatással van.

50 ml-es spray; Virde termék borotválkozás utáni használatra és szőrtelenítés után.

Kellemesen hűsít főleg napozás után, meggyorsítja a mértéktelen napozási következmények enyhülését, mint hatásos antioxidáns védi a bőrfelületet a savgyökök hatásától. Az aloevera spray barbadensis 100%-os kivonatából készül, a benne lévő vitaminok és ásványi anyagok a bőrnek visszaadja a frissességét és vitalitását. Segíti a megkékült, vagy más módon megsérült bőr felújulását. Mérsékli a rovarok által megejtett csípés okozta fájdalmakat.

A spray rendkívül alkalmas az igen elfáradt, vagy megerőltetett bőr felfrissítésére, javasoljuk a borotválkozás utáni használatra és szőrtelenítés után. Felhasználás módja: a bőrre fecskendezzük, vagy a sérült felületre néhányszor naponta. Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó. Külsőleg használandó, szembe ne kerüljön. Tárolás: száraz, hűvös helyen 15-25°C között.

1 689 Ft
Adóval együtt
Mennyiség

  • Megbízható webpatika, elégedett vevők! Megbízható webpatika, elégedett vevők!
  • Gyors kiszállítás. Gyors kiszállítás.
  • Gyors rendelésfeldolgozás. Gyors rendelésfeldolgozás.
  • 11 óráig leadott megrendelését GLS futárral 1-4 munkanap alatt kiszállítjuk. 
Díj: 795Ft, 15000Ft feletti megrendelés esetén ingyenes. Utánvét +100 Ft. 11 óráig leadott megrendelését GLS futárral 1-4 munkanap alatt kiszállítjuk. Díj: 795Ft, 15000Ft feletti megrendelés esetén ingyenes. Utánvét +100 Ft.
  • Ingyenes átvételi lehetőség a Budakeszi a Dió Patikában. Ingyenes átvételi lehetőség a Budakeszi a Dió Patikában.