• Új

LXR-MENSTRUÁCIÓS KOMFORT KOMPLEX 60X ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ KÉSZÍTMÉNY

A menstruáció alatti és az azt megelőző komfortérzet támogatására, a nők húgyúti egészségének fenntartására.
A készítmény gyógynövényi hatóanyagai a természetes hormonális egyensúly, a pozitív hangulat, a fizikai és mentális egészség megőrzésére irányuló hatásukkal támogatják a menstruáció komfortját.

Az LXR MENSTRUÁCIÓS KOMFORT KOMPLEX speciális gyógynövényi összetétele alapvetően a menstruáció alatti és az azt megelőző komfort­érzet, valamint a normál húgyúti működés fenntartásához járul hozzá.

A kínai angyalgyökér hozzájárul a nők húgyúti- és genitális rendszere egészségének fenntar­tásához. A tömjénfa hozzájárul az egészséges menstruációhoz. A palástfű hozzájárulhat a menstruáció alatti és az azt megelőző komfortérzet fenntartásához. A citromfű hozzájárul a természetes hormonális egyensúly fenntartásához. Segít fenntartani a pozitív hangulatot és a kognitív képességeket, a mentális és fizikai egészséget. Hozzájárul az optimális relaxációhoz, az egészséges alváshoz. Segít az ingerlékenység csökkentésében. A fürtös spárga hozzájárul a menstruációs ciklus szabályozásához. A rózsagyökér segíti a szervezet alkalmazkodását a stresszhez. Jótékony hatású a stressz okozta fáradtság és fejfájás, alvási nehézségek, étvágytalanság, csökkent munkabírás esetén. Javítja a lelkiállapotot. Hozzájárul az optimális mentális és kognitív aktivitáshoz.

Hatóanyagok mennyisége:
Hatóanyagok 1 kapszulában NRV %
Kínai angyalgyökér kivonat (0,8% ligusztilid) 100 mg
Tömjénfa kivonat,
melyben boszvellinsav 65%
100 mg
65 mg
Rózsagyökér kivonat (12:1) 80 mg
Citromfű kivonat (10:1) 50 mg
Fürtös spárga kivonat (8:1) 50 mg
Cickafarkfű kivonat (5:1) 40 mg
Palástfű kivonat (10:1) 30 mg
Cink 5 mg 50 %

NRV: napi beviteli referencia érték (Nutrient Reference Value) felnőttek számára.

Összetevők: Kínai angyalgyökér (Angelica sinensis) gyökér kivonat, tömjénfa (Boswellia serrata) kéreggyanta kivonat, kapszula anyaga: zselatin, rózsagyökér (Rhodiola rosea) gyökér kivonat, citromfű (Melissa officinalis) levél kivonat, fürtös spárga (Asparagus racemosus) gyökér kivonat, cickafarkfű (Achillea millefolium) herba kivonat, palástfű (Alchemilla vulgaris) herba kivonat, cink-biszglicinát

Készítményeink laktóz-, glutén-, tejfehérje-, tojásfehérje- és szójamentesek.

Hatóanyagok jellemzői:

Cink: A cink hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához. Szerepet játszik a normál termékenység és szaporodás fenntartásában, hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, az immunrendszer normál működéséhez.

Kínai angyalgyökér: A kínai angyalgyökér hozzájárul a nők egészségének, a húgyúti és genitális rendszer egészségének fenntartásához.

Tömjénfa: A tömjénfa hozzájárul az egészséges menstruációhoz.

Rózsagyökér: A rózsagyökér segíti a szervezet alkalmazkodását a stresszhez. Jótékony hatású a stressz okozta fáradtság és fejfájás, alvási nehézségek, étvágytalanság, csökkent munkabírás esetén. Javítja a lelkiállapotot. Hozzájárul az optimális mentális és kognitív aktivitáshoz.

Citromfű: A citromfű hozzájárul a természetes hormonális egyensúly fenntartásához. Segít fenntartani a pozitív hangulatot és a kognitív képességeket, a mentális és fizikai egészséget. Hozzájárul az optimális relaxációhoz, az egészséges alváshoz. Segít az ingerlékenység csökkentésében.

Fürtös spárga: A fürtös spárga hozzájárul a menstruációs ciklus szabályozásához.

Cickafarkfű: A cickafarkfű hozzájárulhat a normál húgyúti működés fenntartásához.

Palástfű: A palástfű hozzájárulhat a menstruáció alatti és az azt megelőző komfortérzet fenntartásához.

Alkalmazás:

Az LXR MENSTRUÁCIÓS KOMFORT KOMPLEX étrend-kiegészítő készítmény szokásos adagja felnőtteknek napi 1 kapszula.

Figyelmeztetések:

Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget! Gyermekek elől elzárva tárolandó!
Gyermekek nem használhatják! Terhesek és szoptató anyák nem használhatják!
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

3 900 Ft
Adóval együtt
Mennyiség

  • Megbízható webpatika, elégedett vevők! Megbízható webpatika, elégedett vevők!
  • Gyors kiszállítás. Gyors kiszállítás.
  • Gyors rendelésfeldolgozás. Gyors rendelésfeldolgozás.
  • 11 óráig leadott megrendelését GLS futárral 1-4 munkanap alatt kiszállítjuk. 
Díj: 795Ft, 15000Ft feletti megrendelés esetén ingyenes. Utánvét +100 Ft. 11 óráig leadott megrendelését GLS futárral 1-4 munkanap alatt kiszállítjuk. Díj: 795Ft, 15000Ft feletti megrendelés esetén ingyenes. Utánvét +100 Ft.
  • Ingyenes átvételi lehetőség a Budakeszi a Dió Patikában. Ingyenes átvételi lehetőség a Budakeszi a Dió Patikában.