LXR-GLÜKÓZAMIN KOMPLEX 120X ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ KÉSZÍTMÉNY

Optimális összetétel az ízületek védelmére.
Szedése javasolt, ha ízületi betegség vagy fokozott
megterhelés következtében ízületi porckárosodás
alakult ki, vagy ha ennek veszélye fokozottan fennáll.
Az alkalmazás minimálisan javasolt időtartama 3 hónap.

Az LXR GLÜKÓZAMIN KOMPLEX az ízületek védelmére fejlesztett összetétel, mely egy készítményben tartalmazza a glükóz­amin-szulfátot, a kondroitin-szulfátot és az MSM-et. A kombinációt C- és D3-vitamin, valamint mangán egészíti ki.

Szervezetünkben a glükózamin és a kondroitin mennyisége az életkor előre­haladtával folyamatosan csökken. Emiatt ezen hatóanyagok optimális mennyiségben történő preventív jellegű étrendi pótlása kifejezetten hasznos már a középkorosztály, illetve a fiatal sportolók számára is. A glükózamin és kondroitin esetében nem a feleslegesen magas dózisok rövidtávú alkalmazása, hanem a jól időzített preventív gondoskodás, illetve ezen hatóanyagok ideális napi adagokban történő, minimum 3 hónapig tartó kúraszerű vagy tartósabb pótlása javasolt.

Az LXR Glükózamin Komplex nagy előnye, hogy az életkorhoz és az ízületi állapothoz lehet igazítani a napi adagolást. A készítmény hatása fokozható az LXR Hialuronsav Komplex egyidejű kombinált használatával.

Hatóanyagok mennyisége:
Hatóanyagok 1 kapszulában NRV% 3 kapszulában NRV%
Glükózamin-szulfát 500 mg 1500 mg
Kondroitin-szulfát 100 mg 300 mg
MSM (metil-szulfonil-metán) 100 mg 300 mg
C-vitamin 30 mg 37,5% 90 mg 112,5%
D3-vitamin 12,5 mcg (500 NE) 250% 37,5 mcg (1500 NE) 750%
Mangán 0,7 mg 35% 2,1 mg 105%

NRV: napi beviteli referencia érték (Nutrient Reference Value) felnőttek számára.

Összetevők: Glükózamin-szulfát-2 KCl, kapszula anyaga: zselatin, kondroitin-szulfát, MSM, C-vitamin (aszkorbinsav), mangán-glükonát, D3-vitamin (kolekalciferol)

Készítményeink laktóz-, glutén-, tejfehérje-, tojásfehérje- és szójamentesek.

Hatóanyagok jellemzői:

Glükózamin-szulfát, kondroitin-szulfát**: A glükózamin-szulfát és a kondroitin-szulfát segítik az ízületi porc szerkezetének és normál funkciójának fenntartását, regenerálódását, valamint csökkentik az ízületi gyulladást és a fájdalmat.

MSM**: A metil-szulfonil-metán ként tartalmaz, segíti az ízületi gyulladás megelőzését, a kialakult gyulladás csökkenését.

C-vitamin: A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a porcok normál állapotának, működésének fenntartásához, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

D3-vitamin***: A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat és az egészséges izomfunkció fenntartásához.

Mangán: A mangán hozzájárul a normál kötőszövetképződéshez és a normál csontozat fenntartásához, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Alkalmazás:

Az LXR GLÜKÓZAMIN KOMPLEX étrend-kiegészítő készítmény szokásos adagja fiatalok, sportolók, középkorosztály számára: naponta 1-2×1, idősebbek, ízületi sérültek esetén: napi 2-3×1 kapszula. A készítmény alkalmazása legalább 3 hónapig javasolt!

5 500 Ft
Adóval együtt
Mennyiség

  • Megbízható webpatika, elégedett vevők! Megbízható webpatika, elégedett vevők!
  • Gyors kiszállítás. Gyors kiszállítás.
  • Gyors rendelésfeldolgozás. Gyors rendelésfeldolgozás.
  • 11 óráig leadott megrendelését GLS futárral 1-4 munkanap alatt kiszállítjuk. 
Díj: 795Ft, 15000Ft feletti megrendelés esetén ingyenes. Utánvét +100 Ft. 11 óráig leadott megrendelését GLS futárral 1-4 munkanap alatt kiszállítjuk. Díj: 795Ft, 15000Ft feletti megrendelés esetén ingyenes. Utánvét +100 Ft.
  • Ingyenes átvételi lehetőség a Budakeszi a Dió Patikában. Ingyenes átvételi lehetőség a Budakeszi a Dió Patikában.