• Alacsonyabb ár
MASTU VEGBELKUP 10X  Szív és Érrendszer 2,098.55 Dió patika online gyógyszertár internetes gyógyszerrendelés Budakeszi
  • MASTU VEGBELKUP 10X  Szív és Érrendszer 2,098.55 Dió patika online gyógyszertár internetes gyógyszerrendelés Budakeszi

MASTU VEGBELKUP 10X

A Mastu® kenőcs és Mastu® végbélkúp az aranyér tüneteinek enyhítésére szolgáló orvostechnikai eszközök. Enyhítik az aranyeres panaszokhoz gyakran társuló tüneteket, mint az irritáció, végbélviszketés, égő érzés és váladékozás, elősegítik a sebgyógyulást.

Orvostechnikai eszköz

2 309 Ft
2 124 Ft 8% megtakarítás
Adóval együtt
Mennyiség

  • Garantált minőség. Garantált minőség.
  • Gyors kiszállítás. Gyors kiszállítás.
  • Gyors rendelésfeldolgozás. Gyors rendelésfeldolgozás.
  • 11 óráig leadott megrendelését GLS futárral 1-4 munkanap alatt kiszállítjuk (nyári szabadságolások miatt változhat). 
Díj: 795Ft, 15000Ft feletti megrendelés esetén ingyenes. Utánvét +100 Ft. 11 óráig leadott megrendelését GLS futárral 1-4 munkanap alatt kiszállítjuk (nyári szabadságolások miatt változhat). Díj: 795Ft, 15000Ft feletti megrendelés esetén ingyenes. Utánvét +100 Ft.
  • Ingyenes átvételi lehetőség nyári időszakban csak a Budakeszi a Dió Patikában. Ingyenes átvételi lehetőség nyári időszakban csak a Budakeszi a Dió Patikában.

Kenőcs: szükség szerint naponta 2-3x alkalmazni a végbélnyílásban és környékén. Használata előtt a bőrt meleg víz és puha textília segítségével megtisztítani. A kenőcs ujjakkal, vagy a dobozban található applikátorral is alkalmazható.

Végbélkúp: Naponta 2×1 kúpot a végbélnyílásba helyezni, lehetőleg székletürítés után. 30 napnál hosszabb ideig nem használható.

33371

Adatlap

Akciós
Nem
ALMA katalógusakció
Nem
Gondozási kártya akció
Igen
Csomagakcióban
Nem
EP kártyára
Igen
Vényköteles
Nem
OEP támogatott
Nem
Kiszerelés
-