• Akció!
HEDRIN TREAT AND GO SPRAY TETUIRTO 60ML Iskolagondok 2,915.56 Dió patika online gyógyszertár internetes gyógyszerrendelés Bu...
 • HEDRIN TREAT AND GO SPRAY TETUIRTO 60ML Iskolagondok 2,915.56 Dió patika online gyógyszertár internetes gyógyszerrendelés Bu...

HEDRIN TREAT AND GO SPRAY TETUIRTO 60ML

Hedrin Treat & Go

A jelenleg alkalmazott, rovarirtószert nem tartalmazó kezelések többsége szilikon- vagy lipidalapú, amelyek fe­lületi feszültsége elegendően kicsi ahhoz, hogy elzárja az élősködő légzőrendszerének nyílásait, ezáltal megbénítva azok mozgását és felborítva a vízháztartásukat. Ha azon­ban a hajat és a hajas fejbőrt nem fedik be megfelelően a készítménnyel, néhány tetű túlélheti a kezelést.

Miben eltérő a Hedrin Treat & Go hatása?

A Hedrin Treat & Go az Activdiol® hatóanyag által fejti ki hatását. Ez a felületaktív anyag megbont­ja az élősködő kültakarójának lipidrétegét – lényegében "lefejti" azt így az élősködő kiszárad és elpusztul. Mivel hatásmechanizmusa független a tetű légzőrendszerétől, kisebb a valószínűsége annak, hogy problémát okoz, ha a szülő nem tartja be megfelelően a használati utasítást, és nem fedi be teljesen a hajat. Így ez a készítmény vonzó alternatíva lehet a többi, fejtetű elleni kezeléshez képest.

Klinikai vizsgálatok bizonyítják, hogy a Hedrin Treat & Go

 • Elpusztítja a fejtetveket és serkéket.
 • Nem tartalmaz vegyszert.
 • Gyermekbarát - vízbázisú, kellemes illatú, nem allergizál.
 • Könnyen és egyszerűen alkalmazható.
 • Már 6 hónapos kortól használható.
 • Spray és oldat formában kapható.

60 ml

3 339 Ft
2 839 Ft 15% megtakarítás
Adóval együtt
Mennyiség

 • Megbízható webpatika, elégedett vevők! Megbízható webpatika, elégedett vevők!
 • Gyors kiszállítás. Gyors kiszállítás.
 • Gyors rendelésfeldolgozás. Gyors rendelésfeldolgozás.
 • 11 óráig leadott megrendelését GLS futárral 1-4 munkanap alatt kiszállítjuk. 
Díj: 795Ft, 15000Ft feletti megrendelés esetén ingyenes. Utánvét +100 Ft. 11 óráig leadott megrendelését GLS futárral 1-4 munkanap alatt kiszállítjuk. Díj: 795Ft, 15000Ft feletti megrendelés esetén ingyenes. Utánvét +100 Ft.
 • Ingyenes átvételi lehetőség a Budakeszi a Dió Patikában. Ingyenes átvételi lehetőség a Budakeszi a Dió Patikában.

Annak érdekében, hogy hatékonyan tudjon fellépni a fejtetű ellen, az első kezelést követően 7 nap múlva meg kell ismételni a Hedrin Treat and Go használatát. Ha felülfertőzés történik, a legtöbb tetűirtó szerrel ellentétben a Hedrin használata többször is megismételhető egymás után, mivel nem tartalmaz kémiai vagy biológiai úton ható vegyszert, így nincsen szükség a különböző tetűirtószerek használatának váltogatására.

A Hedrin Treat & Go® felnőtteknél és 6 hónapos vagy annál idősebb gyermekeknél alkalmazható. Terhes anyukák is használhatják.

Ha egy családtagnál tetvesség alakul ki, a többi családtagot is ellenőrizni kell, és egyidejűleg minden fertőzött családtagot kezelni kell.

A Hedrin Treat & Go® készítmény nem tartalmaz illékony összetevőket, azonban a szokásos biztonsági óvintézkedéseket be kell tartani. A kezelt hajat nyílt lángtól távol kell tartani.

A Hedrin Treat and Go használatakor:

-Használat előtt alaposan rázza fel a tartályt, majd vigye fel a készítményt a hajra a hajtőtől egészen a hajvégekig.

-Egy kefe vagy fésű segítségével bele is dolgozhatja a pakolást a hajba, a hajtőtől egészen a hajvégekig, majd hagyja a hajat megszáradni.

-A használandó mennyiség függ a haj hosszától is, és attól, hogy ön sprayt vagy oldatot használ.

- A Hedrin Treat & Go® pakolásnak legalább 8 órán át a hajon kell maradnia.

-Hagyja a hajat a levegőn megszáradni (vagy használhat hajszárítót is, ha szeretne), ezután végezheti napi teendőit. A készítményt éjszakára is a hajon maradhat.

-A Hedrin Treat and Go kiöblítéssel nagyon könnyen eltávolítható a hajról.

Mire ügyeljen:

 • Ha az oldat szembe kerül, öblítse ki bő vízzel!
 • Ha irritációt tapasztal, vagy egyéb túlérzékenységi reakció jelentkezik, mossa meg a bőrét vízzel és forduljon orvoshoz.
 • Ne használja, ha érzékeny a Hedrin Treat and Go bármelyik összetevőjére.
 • Ügyeljen arra, hogy szembe és arcra ne kerüljön, és ne lélegezze be az oldatot.

CSAK KÜLSŐ HASZNÁLATRA!

31409

Adatlap

Akciós
Igen
ALMA katalógusakció
Igen
Gondozási kártya akció
Nem
Csomagakcióban
Nem
EP kártyára
Igen
Vényköteles
Nem
OEP támogatott
Nem
Kiszerelés
-