Korábbi bejegyzések

Keresés a blogban

Szállítási mód

Magyarország területén bármilyen szállítási cím megadható.

Külföldi szállítási információkért kattinntson ide.

A csomagok kiszállítása kérhető: 

  • személyes átvétellel a Dió Gyógyszertárban nyitva tartási időben ( Budakeszi, 2092 Táncsics M. u. 9., buszpályaudvar mellett, H-P: 8-19-ig, SZ-V: 8-13-ig. )
  • házhozszállítás futárszolgálattal, amelyet a GLS futárszolgálat szállít ki, fizethető előre utalással, bankkártyás fizetéssel, vagy utánvétellel a futárnál.
  • Pick Pack Pontokon történő átvétellel, melyet a Sprinter Futárszolgálat működtet, fizethető előre utalással, bankkártyás fizetéssel, vagy utánvétellel. A Pick Pack Pont kiszállítás jelenleg szünetel.

Szállítási határidő

Személyes átvétel esetén Budakeszin a Dió Patikában

Megrendelését e-mailben visszaigazoljuk, majd csomagját a második kiértesítő e-mailünk megérkezésétől kezdve  munkanapon 8-19 óráig, szombaton 8-13 óráig a Dió Gyógyszertárban átveheti. Címünk: Budakeszi, 2092 Táncsics M. u. 9.

Ez a szállítási mód ingyenes, a termékeket előre Simplepay fizetési móddal, vagy a helyszínen fizetheti ki.


Futárral történő kiszállítás esetén:

11 óráig leadott rendelések esetében, a szállítási határidő 1 munkanap, az ezt követően leadott rendeléseknél pedig 2 munkanap.

Ez a kiszállítási idő nyári időszakban 1-4 munkanap is lehet a szabadságolások miatt.

Egyes termékeknél a szállítási idő eltérhet, az erre vonatkozó esetleges információval a rendelés leadása után munkatársaink szolgáltatnak telefonon illetve e-mailben felvesszük Önnel a kapcsolatot. A Szolgáltató hivatalos, engedéllyel rendelkező csomagküldő szolgálat útján juttatja el Önhöz a megrendelt nem vényköteles, közfinanszírozásban nem részesülő gyógyszert és egyéb terméket. Vényköteles, közfinanszírozásban részesülő gyógyszert csomagküldés útján nem szolgálhatunk ki.

A csomagokat a csomagküldő szolgálat az átvételtől számított 24 órán belül szállítja ki a megadott címre.
A kiszállítások időbeni szervezését a GLS futárszolgálat végzi. A kézbesítés munkanapokon 8-17 óráig történik.

Az emberi felhasználásra kerülő gyógyszerek rendeléséről és kiadásáról szóló 44/2004 (IV. 28.) ESzCsM rendelet értelmében gyógyszer, 14 éven aluli személynek nem adható ki. Ezáltal kérem legyen figyelemmel arra, hogy amennyiben ilyen készítményt vásárol áruházunkból, úgy az Ön akadályoztatása esetén írásbeli meghatalmazást adjon egy 14 év feletti személynek, aki jogosultságát személyi igazolvánnyal köteles bizonyítani a csomag kézbesítőjének.

Választhat utánvételes fizetési módot is, ebben az esetben 100 Ft utánvételi díj terheli még a szállítási díjat.


Pick Pack Pont-ra szállítással

A Pick Pack Pont kiszállítás jelenleg szünetel.

A Pick Pack Pont egy olyan alternatív futárszolgálat, mely csomagszállítást vállal az ország közel 190 városában megtalálható több mint 600 Pick Pack Pont valamelyikében ahol Ön személyesen is átveheti az interneten megrendelt csomagot. Szállítás általában 2 munkanap. További információk: http://www.pickpackpont.hu/gyik/

Választhat utánvételes fizetési módot is, ebben az esetben 100 Ft utánvételi díj terheli még a szállítási díjat.

Szállítási díjak

A webáruházban kosárba tett összes termék vételárának összértéke az irányadó, a szállítási költség és az utánvét összege nélkül.

A megrendelt termék/ek összesített értékének függvényében számítjuk a szállítási díjat. Minimális rendelési összeg nincs. A szállítási díj magában foglalja a csomagolási költséget. Megrendelését a nap 24 órájában leadhatja. Cégünk hivatalos, engedéllyel rendelkező csomagküldő szolgálat útján juttatja el Önhöz a megrendelt nem vényköteles, közfinanszírozásban nem részesülő gyógyszert és egyéb terméket. (Vényköteles, közfinanszírozásban részesülő gyógyszert csomagküldés útján nem szolgálhatunk ki.)

Szállítási díjak ( bruttó) Magyarországon:

 Megrendelés értéke 

 Házhozszállítás futárszolgálattal 

0 – 15 000 Ft

795 Ft

15.000 Ft  felett

ingyenes

 Megrendelés értéke 

 Pick Pack Pont 

0 – 15 000 Ft

795 Ft

15.000 Ft  felett

ingyenes

Megrendelés értéke

  Személyes átvétel Budakeszin 

Korlátlan

ingyenes

Választhat utánvételes fizetési módot is, ebben az esetben 100 Ft utánvételi díj terheli még a szállítási díjat.


A szállítástól elállás

Ha a webpatika a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni. A webpatika nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú, azaz a 18. életévét betöltötte.