Korábbi bejegyzések

Keresés a blogban

Árak

Áraink a rendelés időpontjában érvényes listaárak, amelyeket a webpatikában a termékek mellett találnak. Az árak bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák, azonban ezek az árak nem tartalmazzák a szállítási költséget. A szállítási költség a pénztár folyamat során a megrendelés véglegesítése előtt, valamint a Vásárlási feltételek között is megtalálható. Amennyiben a webpatikában hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál, fenntartjuk a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése illetve módosítása után azonnal tájékoztatjuk a vevőt az új adatokról, amelyre a webshop technikai rendszerének sajátosságai miatt csak az automatikusan generált rendelést megerősítő e-mail-t követően van lehetőségünk. A vevő ezt követően még egyszer megerősítheti a megrendelést, vagy lehetőség van arra, hogy bármely fél elálljon a szerződéstől.


A rendelések feldolgozása

A hétköznapokon 11:00 óráig beérkező rendelések feldolgozása még aznap megtörténik. A 11:00 óra után érkező rendelések a következő munkanapon kerülnek feldolgozásra. Erről és a kézbesítés várható időpontjáról a megrendelőt minden esetben e-mailben értesítjük. A patika a 41/2007. (IX. 19.) EüM rendelet 19.§ -ban meghatározott nyilvántartási rendszert vezet a megrendelésekről.


Visszaigazolás

Minden rendelésről e-mailes visszajelzést küldünk. Ez azt jelenti, hogy a rendelés feladását követően egy automatikus e-mailt kap a rendelés beérkezéséről, később egy másikat a várható szállítási időpontról.


Fizetési feltételek

Webpatikánkban lehetőség van banki átutalásra, bankkártyás tranzakcióra és személyes fizetésre.

Utóbbi esetén a teljes vételárat a termék átvételekor kell kifizetni az átvétel helyén.


Átutalás esetén az alábbi adatok szükségesek:

  • Kedvezményezett bankja: OTP Bank 
  • Kedvezményezett neve: RibbonX Kft.
  • Kedvezményezett számlaszáma: 11742173-20161664-00000000

A közlemény rovatban mindig tüntesse fel rendelésének számát és a nevét.

Amennyiben a bankkártyás fizetést választja, a Simplepay biztonságos felületén keresztül fizethet bankkártyájával. A fizetésről további információkat talál itt:

http://simplepartner.hu/PaymentService/Fizetesi_tajekoztato.pdf

Elfogadott kártyatípusok: Visa, Mastercard, Maestro.

Választhat utánvételes fizetési módot is, ebben az esetben 100 Ft utánvételi díj terheli még a szállítási díjat.