• Alacsonyabb ár
DEFLAGYN-Q HUVELYGEL 150ML+28 APPLIKATOR  Hüvelyi fertőzések 13,550.68 Dió patika online gyógyszertár internetes gyógyszerren...
  • DEFLAGYN-Q HUVELYGEL 150ML+28 APPLIKATOR  Hüvelyi fertőzések 13,550.68 Dió patika online gyógyszertár internetes gyógyszerren...

DEFLAGYN-Q HUVELYGEL 150ML+28 APPLIKATOR

Komplex hatásmechanizmusának köszönhetően a DeflaGyn®-Q hüvelygél megszabadítja méhnyak irritált hámszövetét és a hüvely-nyálkahártyát a potenciálisan irritáló kórokozóktól. A DeflaGyn®-Q hüvelygél ily módon elősegíti a spontán remissziót a „figyelmes várakozás” feszült időszakában.

A DeflaGyn®-Q hüvelygél megfelel a nőgyógyászati irányelveknek is, mivel elsősorban a terápiamentes megfigyelési periódusban alkalmazandó.

14 729 Ft
13 993 Ft 5% megtakarítás

(93 Ft / ml)

Adóval együtt
Mennyiség

  • Megbízható webpatika, elégedett vevők! Megbízható webpatika, elégedett vevők!
  • Gyors kiszállítás. Gyors kiszállítás.
  • Gyors rendelésfeldolgozás. Gyors rendelésfeldolgozás.
  • 11 óráig leadott megrendelését GLS futárral 1-4 munkanap alatt kiszállítjuk. 
Díj: 795Ft, 15000Ft feletti megrendelés esetén ingyenes. Utánvét +100 Ft. 11 óráig leadott megrendelését GLS futárral 1-4 munkanap alatt kiszállítjuk. Díj: 795Ft, 15000Ft feletti megrendelés esetén ingyenes. Utánvét +100 Ft.
  • Ingyenes átvételi lehetőség a Budakeszi a Dió Patikában. Ingyenes átvételi lehetőség a Budakeszi a Dió Patikában.

A méhnyak-kenetek citológiai vizsgálata és annak értékelése – akár a PAP, akár a Bethesda osztályozás alapján történik – továbbra is fontos szerepet játszik a nőgyógyászati gyakorlatban és a szűrésben.(2) A citopatológiai vizsgálat megismétlésén kívül a konszenzus dokumentumok és irányelvek jelenleg nem fogalmaznak meg javaslatot a gyanús és citopatológiailag kóros esetek kezelésére vonatkozóan. A gyanús leletek a Papanicolaou-féle osztályozás szerint a PAP III és PAP IIID, a Bethesda szerint az ASC-US, ASC-H, LSIL és HSIL kategóriába sorolandók. A citológiai/hisztológiai progresszióban baktériumok, vírusok, gombák, az oxidációt elősegítő sejttöredékek és bizonyos életmódbeli tényezők játszanak szerepet.
Az elvégzett vizsgálatok bizonyítják a DeflaGyn®-Q hüvelygél kórokozókat megkötő és antioxidáns hatását. A termék hatásmechanizmusát terméksorozat vizsgálatok (bench testing) igazolják.

A hüvelygél jelenlegi dokumentációja kizár bármiféle farmakológiai, immunológiai vagy metabolikus hatást. Az egyes összetevők és a termék egészének hatásmechanizmusa így megfelel a 93/42/EEC direktívának. Az adatelemzés kimutatta a DeflaGyn®-Q hüvelygél hasznosságát és biztonságosságát. A gyanús és citopatológiailag kóros esetekben tapasztalt remisszió arány DeflaGyn®-Q hüvelygél mellett jelentősen meghaladta a kezeletlen csoportét, és az irodalmi adatokkal összehasonlítva is magasabb volt.
A tárgyalt irodalom és a szakértői jelentés alapján egyértelmű, hogy a DeflaGyn®-Q hüvelygélben található szilícium-dioxid és nátrium-szelenit semmiféle biztonsági kockázatot nem jelent.
A biztonságossági adatok alapján megállapítható, hogy az utasításoknak megfelelően alkalmazott DeflaGyn®-Q hüvelygél használata semmiféle további kockázatot nem jelent. A kezelés a jelenleg mérvadó gyakorlat kiegészítőjének tekintendő.

41716

Adatlap

Akciós
Nem
ALMA katalógusakció
Nem
Gondozási kártya akció
Igen
Csomagakcióban
Nem
EP kártyára
Nem
Vényköteles
Nem
OEP támogatott
Nem
Kiszerelés
150 ml