Szűrés beállítása

Ár

Ár

Korábbi bejegyzések

Keresés a blogban

Dohányzásról való leszokást segítő termékek

 • NIQUITIN CLEAR 21 MG TRANSZD.TAP. 7X Dohányzásról való leszokást segítő termékek 3,689.00 Dió patika online gyógyszertár int... Előnézet
  • Alacsonyabb ár

  NIQUITIN CLEAR 21 MG TRANSZD.TAP. 7X

  4 789 Ft -5% 4 550 Ft

  A NiQuitin Clear segítséget nyújt a dohányzás abbahagyásához. A kezelésnek ezt a típusát nikotin helyettesítő kezelésnek hívják. Amennyiben lehetséges, a NiQuitin Clear transzdermális tapaszokat egy a leszokást segítő program részeként kell alkalmazni.
  A cigarettában található nikotin az, amely a fizikai függőséget okozza.
  - A NiQuitin Clear tapasz nikotint szolgáltat a szervezet számára, helyettesíti a dohányzás révén felvett nikotint, ezáltal elősegíti a dohányzásról határozott szándékkal történő leszokást.
  - A készítmény enyhíti a dohányzás abbahagyásával járó erős nikotin éhséget és azokat a kellemetlen tüneteket, mint például a betegségérzést vagy ingerlékenységet, amelyeket számos dohányzással felhagyni kívánó személy megtapasztal.
  - A NiQuitin Clear a szervezetben egyenletes nikotin koncentrációt biztosít, ami rendszerint alacsonyabb, mint a dohányzásból származó nikotin szint.
  - A NiQuitin Clear alkalmazása nem jár együtt a dohányzás egészségügyi veszélyeivel. Ennek az az oka, hogy nem tartalmaz kátrányt, szén-monoxidot illetve a cigarettafüstben található egyéb mérgező anyagokat.
  - A dohányzás nem tesz jót az egészségnek. Mindig jobb leszokni a dohányzásról. A nikotinhelyettesítő kezelések, mint amilyen a NiQuitin Clear tapasz is, segíthetnek. Általában a nikotinhelyettesítő kezelés lehetséges mellékhatásait messze felülmúlják a dohányzás folytatásának jól ismert veszélyei.

  7 db

 • NIQUITIN MINITAB 4MG PRESELT SZOP.TABL. 20X GlaxoSmithKline Dohányzásról való leszokást segítő termékek 1,729.00 Dió patika o... Előnézet
  • Alacsonyabb ár

  NIQUITIN MINITAB 4MG PRESELT SZOP.TABL. 20X

  2 439 Ft -5% 2 317 Ft

  A NiQuitin Minitab használata többek között azoknak ajánlott, akik a dohányzás azonnali, teljes abbahagyására nem képesek, de szeretnék a cigaretták számát fokozatosan csökkenteni és végül teljesen abbahagyni a dohányzást.

  A NiQuitin Minitab a dohányfüggőség kezelésére alkalmazandó, a dohányzás utáni sóvárgás enyhítése révén. A végső cél a dohányzás tartós abbahagyása.

  A NiQuitin Minitab csillapítja a nikotinéhséget. Különböző erősségű kiszerelésekben kapható. A tabletta szedésével „szálról szálra” szokhat le a cigarettáról, míg el nem éri a célját.

  20 db