Szűrés beállítása

Korábbi bejegyzések

Keresés a blogban

Dohányzásról való leszokást segítő termékek

 • NICORETTE FRESHFRUIT GUM 4MG GYOGYSZ.RAGO. 30X Dohányzásról való leszokást segítő termékek 2,022.55 Dió patika online gyógys... Előnézet
  • Alacsonyabb ár

  NICORETTE FRESHFRUIT GUM 4MG GYOGYSZ.RAGO. 30X

  2 259 Ft -5% 2 146 Ft

  A dohányzásról való leszokást támogató készítmény, amely a nikotin utáni sóvárgás és a megvonási tünetek csökkentésével elősegíti:
  - a dohányzás azonnali abbahagyását azoknál a dohányosoknál, akik készek a leszokásra
  - a dohányzás fokozatos csökkentését a végleges leszokás előtt vagy
  - a dohányzás átmeneti felfüggesztését azoknál a dohányosoknál, akik nem tudnak vagy nem szándékoznak rágyújtani (pl. olyan helyeken, ahol tilos a dohányzás vagy olyan helyzetekben, amikor a dohányzás kerülendő, de a dohányos kényszert érez a rágyújtásra (pl. hosszabb repülőút)).

  30 db

 • NICORETTE FRESHMINT GUM 4MG GYOGYSZ.RAGOG.105X Dohányzásról való leszokást segítő termékek 5,404.55 Dió patika online gyógys... Előnézet
  • Alacsonyabb ár

  NICORETTE FRESHMINT GUM 4MG GYOGYSZ.RAGOG.105X

  5 999 Ft -5% 5 699 Ft

  A Nicorette freshmint segítségével megakadályozható, de legalább mérsékelhető az elvonási tünetek kialakulása úgy, hogy az eddig a cigarettával szervezetbe juttatott nikotint átmeneti ideig és kis mennyiségben a Nicorette freshmint pótolja. Rágás közben a nikotin lassan felszabadul a gyógyszeres rágógumiból, és a szájnyálkahártyán keresztül felszívódik a vérbe.

 • NICORETTE ICY WHITE GUM 2MG GYOGYSZ.RAGOG. 30X Dohányzásról való leszokást segítő termékek 2,032.05 Dió patika online gyógys... Előnézet
  • Alacsonyabb ár

  NICORETTE ICY WHITE GUM 2MG GYOGYSZ.RAGOG. 30X

  2 259 Ft -5% 2 146 Ft

  A Nicorette Icy White segítségével megakadályozható, de legalább mérsékelhető az elvonási tünetek kialakulása úgy, hogy az eddig a cigarettával szervezetbe juttatott nikotint átmeneti ideig és kis mennyiségben a Nicorette Icy White pótolja. Rágás közben a nikotin lassan felszabadul a gyógyszeres rágógumiból és a szájnyálkahártyán keresztül felszívódik a vérbe. A cigarettával szemben a Nicorette Icy White nem tartalmaz mérgező kátrányt vagy szénmonoxidot.

  30 db

 • NICORETTE ICY WHITE GUM 4MG GYOGYSZ.RAGOG. 30X Dohányzásról való leszokást segítő termékek 2,119.01 Dió patika online gyógys... Előnézet
  • Alacsonyabb ár

  NICORETTE ICY WHITE GUM 4MG GYOGYSZ.RAGOG. 30X

  2 259 Ft -5% 2 146 Ft

  Függetlenül attól, hogy Ön az elszívott cigaretták mennyiségét szeretné csökkenteni vagy véglegesen le szeretne szokni a dohányzásról, a NICORETTE® gyógyszeres rágógumival Önmaga szabályozhatja a nikotinbevitelt.
  A Nicorette Ice White gyógyszeres rágógumi melynek segítségével mérsékelhetőek az elvonási tünetek. Nem csupán a teljes leszokásban segíthet, hanem csupán az átmeneti felfüggesztésben vagy a dohányzás csökkentésében. Cukormentes.
  30 db
 • NICORETTE QUICKSPRAY 1MG/ADAG SPRAY 1X Dohányzásról való leszokást segítő termékek 3,759.00 Dió patika online gyógyszertár i... Előnézet
  • Alacsonyabb ár

  NICORETTE QUICKSPRAY 1MG/ADAG SPRAY 1X

  4 699 Ft -5% 4 464 Ft

  A finom eloszlású spray hatékonyan helyettesíti annak a nikotinadagnak egy részét, amelyhez az Ön szervezete korábban a dohányzás során hozzászokott. Segít a dohányzás utáni erős – és sokszor váratlanul jelentkező – sóvárgás csillapításában, függetlenül attól, hogy Önnek a leszokás vagy cigarettaadagjának csökkentése a célja.

  Mit tartalmaz a Nicorette Quickspray?
  - A készítmény hatóanyaga: nikotin. Egy adag spray 1 mg nikotint juttat a szervezetbe.
  - Egyéb összetevők: propilénglikol, vízmentes etanol, trometamol, poloxamer 407, glicerin, nátrium-hidrogén-karbonát, levomentol, menta aroma, hűsítő aroma, szukralóz, aceszulfám-kálium, sósav (a kémhatás beállításához) és tisztított víz.
  Milyen a Nicorette Quickspray külleme és mit tartalmaz a csomagolás?
  A Nicorette Quickspray egy mechanikai permetezőfejjel ellátott műanyag adagolótartály. Az adagoló gyermekbiztos.
  Minden tartály 13,2 ml oldatot tartalmaz, amely 150 befújásra elegendő.

  150 adag

 • NIQUITIN CLEAR 21 MG TRANSZD.TAP. 7X Dohányzásról való leszokást segítő termékek 3,689.00 Dió patika online gyógyszertár int... Előnézet
  • Alacsonyabb ár

  NIQUITIN CLEAR 21 MG TRANSZD.TAP. 7X

  4 689 Ft -5% 4 455 Ft

  A NiQuitin Clear segítséget nyújt a dohányzás abbahagyásához. A kezelésnek ezt a típusát nikotin helyettesítő kezelésnek hívják. Amennyiben lehetséges, a NiQuitin Clear transzdermális tapaszokat egy a leszokást segítő program részeként kell alkalmazni.
  A cigarettában található nikotin az, amely a fizikai függőséget okozza.
  - A NiQuitin Clear tapasz nikotint szolgáltat a szervezet számára, helyettesíti a dohányzás révén felvett nikotint, ezáltal elősegíti a dohányzásról határozott szándékkal történő leszokást.
  - A készítmény enyhíti a dohányzás abbahagyásával járó erős nikotin éhséget és azokat a kellemetlen tüneteket, mint például a betegségérzést vagy ingerlékenységet, amelyeket számos dohányzással felhagyni kívánó személy megtapasztal.
  - A NiQuitin Clear a szervezetben egyenletes nikotin koncentrációt biztosít, ami rendszerint alacsonyabb, mint a dohányzásból származó nikotin szint.
  - A NiQuitin Clear alkalmazása nem jár együtt a dohányzás egészségügyi veszélyeivel. Ennek az az oka, hogy nem tartalmaz kátrányt, szén-monoxidot illetve a cigarettafüstben található egyéb mérgező anyagokat.
  - A dohányzás nem tesz jót az egészségnek. Mindig jobb leszokni a dohányzásról. A nikotinhelyettesítő kezelések, mint amilyen a NiQuitin Clear tapasz is, segíthetnek. Általában a nikotinhelyettesítő kezelés lehetséges mellékhatásait messze felülmúlják a dohányzás folytatásának jól ismert veszélyei.

  7 db

 • NIQUITIN MINITAB 4MG PRESELT SZOP.TABL. 20X GlaxoSmithKline Dohányzásról való leszokást segítő termékek 1,729.00 Dió patika o... Előnézet
  • Alacsonyabb ár

  NIQUITIN MINITAB 4MG PRESELT SZOP.TABL. 20X

  2 439 Ft -5% 2 317 Ft

  A NiQuitin Minitab használata többek között azoknak ajánlott, akik a dohányzás azonnali, teljes abbahagyására nem képesek, de szeretnék a cigaretták számát fokozatosan csökkenteni és végül teljesen abbahagyni a dohányzást.

  A NiQuitin Minitab a dohányfüggőség kezelésére alkalmazandó, a dohányzás utáni sóvárgás enyhítése révén. A végső cél a dohányzás tartós abbahagyása.

  A NiQuitin Minitab csillapítja a nikotinéhséget. Különböző erősségű kiszerelésekben kapható. A tabletta szedésével „szálról szálra” szokhat le a cigarettáról, míg el nem éri a célját.

  20 db