Korábbi bejegyzések

Keresés a blogban

Termékek listája márka szerint Sanofi

 • DULCONATURAL BEVONT TABL.KIVI ERDEI MALYVA 20X Sanofi Emésztési problémák 3,162.55 Dió patika online gyógyszertár internetes ... Előnézet
  • Alacsonyabb ár

  DULCONATURAL BEVONT TABL.KIVI ERDEI MALYVA 20X

  3 329 Ft -5% 3 163 Ft

  DulcoNatural étrend-kiegészítő bevont tabletta kivigyümölcs és erdei mályva kivonattal

  Természetes, rendszeres bélmozgás

 • MAGNE B6 IZOM PLUSZ FILMTABLETTA 30X Sanofi Vitaminok és Nyomelemek 1,529.00 Dió patika online gyógyszertár internetes gyógy... Előnézet
  • Alacsonyabb ár

  MAGNE B6 IZOM PLUSZ FILMTABLETTA 30X

  2 109 Ft -5% 2 004 Ft

  A magnézium és a B6-vitamin hozzájárul a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez. A magnézium hozzájárul az elektrolit-egyensúly fenntartásához, az idegrendszer megfelelő működéséhez és a normál izomműködéshez. A D-vitamin támogatja az egészséges izomfunkció fenntartását, valamint a kalcium és a foszfor normál hasznosulását/ felszívódását.

  Sokan azt hiszik, csak az élsportolók problémája lehet a fájdalmas izomgörcs és úgy tekintenek rá, mint az izomlázra, azaz mint egy normális testi reakcióra megerőltetés esetén. Pedig begörcsölhet például a vádlink edzés közben éppúgy, mint a busz után futva, vagy épp ellenkezőleg, nyugalmi állapotban, miközben ülünk az irodában, vagy éjjel, álmunkból felverve minket. Az izomgörcs hátterében magnéziumhiány is állhat.

  Tudta Ön, hogy a magyar lakosság 6%-a szokott izomgörcsöt érezni és közülük 63% magnéziumot használ a tünetek enyhítésére? A továbbfejlesztett Magne B6 Izom Plusz magnézium, kálium és D-vitamin tartalma támogatja a normál izomműködést és az egészséges izomfunkciók fenntartását. Az új Magne B6 Izom Plusz komplex étrend-kiegészítő, a magnézium és B6-vitamin mellett káliumot, E-, D3- és B1-vitaminokat is tartalmaz.

  A Magne B6 Izom Plusz előnye

  A magnézium és a B6-vitamin hozzájárul a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez. A magnézium hozzájárul az elektrolit-egyensúly fenntartásához, az idegrendszer megfelelő működéséhez és a normál izomműködéshez.

  A D-vitamin támogatja az egészséges izomfunkció fenntartását, valamint a kalcium és a foszfor normál hasznosulását/ felszívódását.
  A B1- és B6-vitaminok hozzájárulnak az idegrendszer normál működéséhez.
  Az E-vitamin segíti a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmét.
  A kálium részt vesz a normál izomműködésben és az idegrendszer megfelelő működésében.

  Ajánlott adag: napi 3 tabletta 3-4 héten át.

  30 db